Behandlere

Alice Dan Mao

Alice Dan Mao

Alice Dan Mao, 41 år, stammer fra en lægefamilie af fire generationer. Under sin opvækst lærte hun meget om traditionel kinesisk medicin. Senere studerede hun på et af de ældste universiteter for kinesisk medicin, Hebei University of Traditional Chinese Medicine. Familieklinikken fokuserer på problemer, som er svære at helbrede, såsom problemer med rygsøjlen, lammelse forårsaget af apopleksi, hjerneatrofi mv. Hun har arbejdet i sin fars klinik, da hun blev kinesisk læge.

Dan er valgt som rådsmedlem i World Federation of Chinese Medicine Societies.

Udover traditionel diagnostik er hun i gang med at lære den specielle qigong diagnostik, som hendes familie har benyttet i generationer.

René Jeppesen

René Jeppesen

René er uddannet akupunktør i traditionel Kinesisk medicin TCM 2014 på Akupunkturakademiet i Kbh. og massageskolen på Frederiksberg. Kan udover akupunktur også udføre cupping, guasha, tuina m.m. Har arbejdet som selvstændig akupunktør i Måløv i 3 år og kan nu give behandling fra Nordic Health Centers klinik.

Li Dan

Li Dan

Li Dan er uddannet, erfaren massør fra Kina og kan give kinesisk massage i København.

Kinesisk massage baserer sig først og fremmest på at skabe balance i og mellem energibanerne i kroppen ved at påvirke punkter på energibanerne. Det påvirker strømning af energi i kroppen på samme måde som akupunktur, da det er de samme energibaner og punkter, der er tale om.

You Tu Mao

You Tu Mao, Dan Maos far har mange års erfaring som traditionel kinesisk læge. Han er certificeret som first level Chinese massage doctor, shoaling damo qigong, taiji first class. Han driver stadig familieklinikken i Kina og er kendt for at helbrede svære sygdomme med sine specielle behandlingsteknikker, som kun familien kender. Fra tid til anden fungerer han som rådgiver på klinikken.

Århus

Nordic Health Center har ingen klinik på de kanter, men henviser til Akupunktur Klinik Århus.

 
© 2013 - 2019 Nordic Health Center