Behandlere

Alice Dan Mao

Alice Dan Mao

Alice Dan Mao, 46 år, stammer fra en lægefamilie af fire generationer. Under sin opvækst lærte hun meget om traditionel kinesisk medicin. Senere studerede hun på nogle af de ældste universiteter for kinesisk medicin, Hebei University of Traditional Chinese Medicine og Tian Jin University of Traditional Chinese Medicine. Familieklinikken fokuserer på problemer, som er svære at helbrede, såsom problemer med rygsøjlen, lammelse forårsaget af apopleksi, hjerneatrofi mv. Hun har arbejdet i sin fars klinik, da hun blev kinesisk læge.

Udover traditionel diagnostik har Dan specialiseret sig i pulsdiagnostik kombineret med Nan Jing (難經) og Huangdi Neijing (黄帝内经). Hun praktiserer også fascia kiropraktik, som er den ældste kinesiske form for kiropraktik. Hun rådgiver inden for øvelser og diætetik for at gøre behandlingen komplet.

Dan er valgt som rådsmedlem i World Federation of Chinese Medicine Societies.

Peter Hejbroch

Peter Hejbroch

Peter har fokus på de forskellige former for ubalance i kroppen f. eks. hovedpine, ryg/led-smerter og fordøjelse. Kroppen betragtes som en helhed, og ikke kun ud fra de lokale symptomer. Peter behandler ud fra den traditionelle kinesiske medicins principper.

Peter blev uddannet som akupunktør i 2010, og har 40 års erfaring indenfor kampkunst med relation til Qigong, energilære, bevægelse og kost. Derudover har han de sidste 11 år arbejdet med kroniske patienter, smerter og inkontinens I hospitalsverden, og arbejder dagligt med sportsfolk.

Peter ser frem til at hjælpe endnu flere med skabe balance i kroppen. Peter arbejder i Ballerup. Bestil tid på Kontakt@acudo.dk.

You Tu Mao

You Tu Mao, Dan Maos far har mange års erfaring som traditionel kinesisk læge. Han er certificeret som first level Chinese massage doctor, shoaling damo qigong, taiji first class. Han driver stadig familieklinikken i Kina og er kendt for at helbrede svære sygdomme med sine specielle behandlingsteknikker, som kun familien kender. Fra tid til anden fungerer han som rådgiver på klinikken.

Århus

Nordic Health Center har ingen klinik på de kanter, men henviser til Akupunktur Klinik Århus.

Odense

I Odense har Nordic Health Center heller ingen klinik, men henviser til Hong-Klinik.

 
© 2013 - 2024 Nordic Health Center